NIEUWS

November 2017

Een nieuwe wind blaast doorheen ons bedrijf !

 

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen MTF Metal Frame & Profile Experts.

 

Wij willen u graag mededelen dat oprichter van MTF, Dhr. Rudi Prijs weldra van een welverdiend pensioen gaat genieten. Na 40 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund, heeft hij besloten om de fakkel door te geven.

 

 

In zijn zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor hem centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd zou worden. Er is een weloverwogen keuze gemaakt en op 2 november heeft Dhr. Peter Schreurs het bedrijf overgenomen.

 

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen negatieve veranderingen met zich mee. Integendeel. Met veel enthousiasme zet Dhr. Schreurs en het hele MTF team de schouders onder een verjonging en verbreding van de services.

Wij blijven het vertrouwde adres voor uw metaalwerken en garanderen de beste service die u de afgelopen 40 jaar van ons gewend bent. 

 

Metal Frame & Profile Experts hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

V-Max Systems officieel gepatenteerd.

December 2017

Met veel trots willen we bekend maken dat de V-Max Systemen officieel gepatenteerd zijn. 

Drie Groepen, oneindige accessoires. Geschikt voor elk interieur.

De naam van dit concept verijst naar het geregistreerde verticale insteekprofiel dat een optimale momentkrachtverdeling, gewichtsbesparing en vlotte hanteerbaarheid garandeert. 

MTF - Metal Frame & Profile Experts

Stadsheide 29

3500 Hasselt

T: +32 (0) 11 14 04 60

F: +32 (0) 11 14 04 69

Gedreven voor meerwaarde