Passie. Dat kernwoord typeert ons bedrijf.

Flexibiliteit en functionaliteit maken meer dan ooit het verschil. 

 

MTF is al sinds 1978 producent van stalen halffabrikaten, maar gaandeweg evolueerde ons bedrijf doelgericht naar ontwikkelaar van frame- en profieloplossingen. Zo zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van maatwerk voor diverse sectoren.

 

“Innoveren, creatief zijn, nadenken over hoe bestaande oplossingen kwalitatiever én betaalbaarder kunnen, dat is waar de kracht van MTF ligt en ons technisch personeel in excelleert. Dit innovatieve karakter is in ons bedrijf ingeplant. Zo zijn we stilaan geëvolueerd naar fabrikant van eigen concepten, producten en modulaire systemen. Dit vaak in samenwerking met professionelen uit diverse sectoren.  

 

De leidraad hiervoor is hoofdzakelijk de vraag van de markt en/of de trends.

In grote lijnen, is het gebied waarin wij actief zijn interieur, kantoor, retail en industrie in de ruime zin. Dit echter uiteraard steeds in samenwerking met onze B2B partners. Onze target is steeds weer die meerwaarde in onze discipline, om onze klanten hun einddoel te helpen realiseren.

 

Wij zijn veel meer dan een metaalbedrijf. We are the metal frame profile experts !

Over MTF

Green label concept

Milieuvriendelijke productietechnieken en een geavanceerd machinepark in combinatie met recycleerbare grondstoffen en afvalbeheersing is slechts een greep van onze uiting en respect voor mens en milieu.

MTF - Metal Frame & Profile Experts

Stadsheide 29

3500 Hasselt

T: +32 (0) 11 14 04 60

F: +32 (0) 11 14 04 69

Gedreven voor meerwaarde